» » Mereka Rajin Komen: Disember 2011

Mereka Rajin Komen: Disember 2011

Assalamualaikum.

Sudah terlambat ke untuk saya buat entri penghargaan ini? Rasanya tidak kot, sebab baru je tiga hari kita melangkah ke tahun baru 2012. Entri kali ini untuk menghargai mereka2 yang rajin datang dan komen di blog ini. Jom tengok gambarnya:

  1. Paihujey
  2. Suri
  3. Kimmie
  4. Kakyong
  5. Akubiomed
  6. Kazen
  7. Titan

Untuk bulan Januari 2012, saya bercadang untuk buat review blog orang paling rajin tinggalkan komen di sini. So jangan lupa komen banyak2 sampai lebam k? =) 

27 Responses

  1. Kak Long Mawar Merah
    | Reply

    Tahniah pada yang rajin komen. Kak Long termasuk dalam senarai yang tak rajin komen , huhu
    Kak Long Mawar Merah recently posted..Harum : Wordless WednesdayMy Profile

  2. zie fauzi
    | Reply

    tahun lepas nama kak tak tersenarai, tahun ni bulan ni nak bagi tersenarai la.. hihihihi.. 😛
    zie fauzi recently posted..Header Menarik dari Budak NakalMy Profile

  3. kakyong
    | Reply

    eh ada jugak dalam senarai..

    mcm dah lama jugak x singgah sini..
    kakyong recently posted..Fikri di hari pertama PRAMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      lepasni kena rajin2 la singgah sini lagi ye kakyong.. =)
      Bardboo recently posted..Pech DavidMy Profile

  4. tuan tanah
    | Reply

    tahniah kpd mereka, review blog ermmm…mmg kena komen sampai lebam laaa jawabnya
    tuan tanah recently posted..Pendapatan ke-4 dari backlinks.comMy Profile

  5. titan
    | Reply

    saya memang suka nombor 7. nombor 7 itu kacak.
    titan recently posted..Komisen ke 47 dan 48 dari Text Link AdsMy Profile

  6. paihujey
    | Reply

    menarik ni..tapi kalau komen banyak2 nanti takut orang cakap spam pulak..hehe..
    paihujey recently posted..Giveaway Tapak Banner PercumaMy Profile

  7. shraqs
    | Reply

    mesti seronok kalau diberi penghargaan mcm ni kan. Jom kengkawan kita komen!! BTW, tahniah kpd semua yg tersenarai… yang x tersenarai termasuk sy, cuba lagi h he
    shraqs recently posted..Watak Manga Bagi Jenama Telefon AndroidMy Profile

  8. padin
    | Reply

    suatu tindakan berbalik yg sempurna dalam blogging ni rasanya, 😀
    padin recently posted..Bab 4 : My E-DayMy Profile

  9. Juan
    | Reply

    adehhhh, nama saya xder la plak
    Juan recently posted..Memohon Kad Pengenalan Baru | Kehilangan Kad PengenalanMy Profile

  10. kimmie
    | Reply

    ini menaikkan semangat nak komen banyak – banyak lagi ni
    kimmie recently posted..TOTE BOUTIQUE GIVEAWAYMy Profile

  11. kimmie
    | Reply

    wah…nama saya ada…bangganya 🙂
    kimmie recently posted..TOTE BOUTIQUE GIVEAWAYMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge