» » » Mereka Yang Memeriahkan Blog Bardboo Tahun 2012

Mereka Yang Memeriahkan Blog Bardboo Tahun 2012

Assalamualaikum.

Semasa saya menaip entri ini, rakyat Malaysia dah selamat dah menyambut tahun baru. Untuk kami di Perancis ini, tinggal lagi lebih kurang 50 minit. Tapi bagi saya, tak ada beza pun tahun 2012 ke, tahun 2013 ke. Yang pasti, masa tu semakin berlalu meninggalkan kita. Dan masa yang dah pergi tu memang kita tak akan dapat balik.

 

Azam baru? Rasanya macam malas je nak bercerita pasal azam ni. Dari tahun ke tahun, asyik-asyik bawa azam yang sama. Tapi samaada tercapai atau tidak, yang tuan empunya badan je yang tahu. Tepuk dada, tanyalah sejujur-jujurnya.

Untuk entri kali ini sebenarnya saya nak bagi penghargaan pada blogger yang telah banyak meninggalkan komen di Blog Bardboo ini buat sepanjang tahun 2012. Terima kasih saya ucapkan kerana sudi memeriahkan blog yang tak seberapa ini. Komen-komen yang ditinggalkan tu saya hargai sangat-sangat, cuma kadang-kala tak sempat nak membalas satu-persatu. Harap dimaafkan ye!

 

Terima kasih daun keladi buat……

Saudara Akubiomed, yang mempunyai kehebatan berblogwalking dan meninggalkan komen tahap super power.

Saudari Kimmie, yang walaupun sibuk dengan urusan belajarnya, masih lagi sempat singgah ke sini.

Saudari Zie Fauzi, yang tak jemu-jemu menjawab pertanyaan dari saya.

Saudara Titan, yang kadang-kadang komennya buat saya menggaru kepala. Tapi kalau baca entri-entri di blognya, memang boleh pecah perut ketawa.

Saudari Suri, yang cukup banyak celotehnya. Tapi sudah kurang berblogging buat masa ini.

Terima kasih sekali lagi. Jom sama-sama kita memeriahkan dunia blog buat tahun 2013 ini! ^_^

17 Responses

  1. hairulafiz
    | Reply

    tahniah kepad bro azrin yg tidak lupa utk singgah dimana2 blog utk komen
    hairulafiz recently posted..Wordless Wednesday # 11 : Besarnya buah nangka tu!My Profile

  2. kimmie
    | Reply

    wah tak sangka, banyak juga komen saya kat sini…hehehehe.
    kimmie recently posted..Selamat Tahun Baru 2013My Profile

  3. hairulafiz
    | Reply

    tahniah kepada yang rajin bw
    hairulafiz recently posted..Wordless Wednesday #10 : Fenomena CuacaMy Profile

  4. TehR
    | Reply

    nampaknya tahun baru ni akan dapat orang baru
    moga selamat semuanya
    TehR recently posted..Sekeping Poskad MisteriMy Profile

  5. azman
    | Reply

    Selamat tahun baru!
    azman recently posted..Kalendar Kuda Juga Jadi PilihanMy Profile

  6. syaifuddin alias
    | Reply

    titan memang rajin benor dia ye..haha..
    terbaik dari semuanya
    syaifuddin alias recently posted..Keputusan Penuh Contest SEO ExtravaganzaMy Profile

  7. anif
    | Reply

    Selamat menyambut kedatangan 2013. Semoga tahun 2013 menjanjikan kecemerlangan! Amin.
    anif recently posted..Misi Memetik Buah Duku!My Profile

  8. JMR
    | Reply

    TITAN tu mmg rjin BW..kt mana2 mesti dia ada..heheh
    JMR recently posted..Diskaun 30% @ Tutti Frutti Ampang Putra ResidensiMy Profile

  9. akubiomed
    | Reply

    Selamat tahu baru kepada Bardboo dan famili yang menyambutnya diperantauan. Nampaknya menanti hari untuk menyambut kelahiran ke 2. Semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah SWT.
    akubiomed recently posted..Penutup tahunku 2012 yang kacakMy Profile

  10. suri
    | Reply

    salam sis..
    rindulah dh lama tak celoteh sesekli diam perlu tpi dh lama rindu berbakol2 plk tuh hua…

    sis dan anak2 sht? slmt tahun baru? dah bersalin ko lum?
    suri recently posted..Blogger Yang Paling Banyak Bercakap_12/2012My Profile

  11. Cikgu Hairul
    | Reply

    azam tinggal azam. kan lebih elok kalau dituliskan azam tu. bukan apa, kalau kita tergelincir, ada juga kengkawan yang nak mengingatkan.

    Selamat Tahun Baru
    Cikgu Hairul recently posted..Gembira di atas musibah yang menimpa orang lainMy Profile

  12. ajumohit
    | Reply

    salam tahun baru bardboo, semoga tahun 2013 mencatatkan lebih banyak kenangan yang manis 😉
    ajumohit recently posted..2012 berlalu, 2013 pula menjelmaMy Profile

  13. titan
    | Reply

    itu budak kecik sihat kahh?? hehe..

  14. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    selamat tahun baru bard
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..2013 Telah Tiba, 2012 Penuh KenanganMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge