» » Nak Beli Shaklee Dengan Harga Ahli?

Nak Beli Shaklee Dengan Harga Ahli?

posted in: Shaklee | 5

Assalamualaikum.

Semakin lama, semakin ramai yang berminat nak mencuba produk Shaklee. Tapi produk Shaklee mahal, tak mampu nak beli. Eh ye ke mahal? Mama rasa, harga produk Shaklee setanding dengan produknya. Sebab Shaklee hanya menjual vitamin semulajadi, bukan vitamin sintetik. Ada banyak perbezaan vitamin semulajadi dan vitamin sintetik ni tau.

Anda nak beli Shaklee pada harga ahli? Hah jom jadi ahli. Mudah je. Anda cuma perlu membayar RM68.90 untuk pendaftaran seumur hidup. Dengan sekali pembayaran ini je, anda dah boleh beli produk Shaklee dengan harga ahli sampai bila-bila. Nak beli hari-hari pun tak apa! Hehe.

Ada lagi satu cara jadi ahli Shaklee, iaitu dengan membuat pembelian bernilai 200UV (lebih kurang RM700 – pembelian ini pada harga ahli) dan secara automatik anda akan dapat keahlian percuma. Produk yang anda beli tadi tu, boleh digunakan sendiri ataupun dijadikan stok untuk berniaga. Dengan cara pendaftaran begini, anda akan dapat ‘cash rebate‘ untuk pembelian tadi pada bulan berikutnya. Best kan? Dahlah dapat beli dengan harga ahli, dapat keahlian percuma pula tu, dan bulan depannya dapat lagi duit rebat tunai!

Di bawah ini Mama cadangkan kombinasi produk yang boleh anda beli untuk mendapatkan keahlian percuma. Nak beli yang lain pun boleh, nanti kita bincang-bincang ya beli produk-produk mana yang boleh cecah 200UV.

1.Dua botol Viviv, atau

2. Tiga kotak kolagen, atau

3. Satu botol Vivix dan satu kotak kolagen, atau

4. Mana-mana kombinasi produk Shaklee sehingga cukup nilai 200UV

Apa kelebihan beli dengan Mama dan mendaftar jadi ahli dengan menggunakan ID 949421?

  1. Anda akan dimasukkan ke group besar kami. Di situ, pelbagai bimbingan dari segi produk dan pemasaran akan diberikan.
  2. Mama sendiri akan berikan personal coaching untuk pemasaran blog dan facebook. Jika anda memilih untuk menggunakan hosting WordPress, Mama akan berikan theme WordPress premium secara percuma. InsyaAllah, ada banyak tips-tips blogging yang menarik yang akan Mama kongsikan.

Hah jom daftar segera. Hehe. =)

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

5 Responses

  1. […] dengan membeli dua botol Vivix, anda akan dapat keahlian Shaklee dengan percuma. Dan dah boleh beli produk Shaklee pada harga ahli. Dan anda juga akan dapat fridge magnet Paris sebagai hadiah percuma. Bagi yang serius untuk […]

  2. Denaihati
    | Reply

    tawaran dan peluang baik. semoga sukses ahli-ahli baru…
    Denaihati recently posted..Mari belajar buat blog dengan WordPressMy Profile

  3. Anuar
    | Reply

    Tawaran yang menarik tu… Rugi kalau tak grab peluang keemasan ini…
    Anuar recently posted..Marilah Berazam Raya Bersama Faizal TahirMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge