» » Nak Cari Tapak Sewa Iklan Yang Best

Nak Cari Tapak Sewa Iklan Yang Best

Kalau kita pergi mana-mana blog, kita selalu nampak tuan blog tu tawarkan tempat iklan untuk disewa, kan? Saya berminat gak nak letak iklan ni. Tapi tak tahu nak letak di blog mana? Ada tak siapa-siapa yang tahu blog mana yang berbaloi untuk kita sewa tapak iklannya?

Kalau dapat yang free lagi bagus. Hehe. =P

Ataupun kalau tuan blog tu sendiri nak promote kat sini pun boleh. Saya memang tengah mencari blog yang sesuai ni, nak start sewa untuk tahun baru nanti. Bagitahulah harganya, dan prestasi blog semua ye. =)

Kalau berpuas hati, saya akan sewa. InsyaAllah. ^_^

One Response

  1. mohamad rasidi
    | Reply

    masih berminat nak cari tapak iklan ?? saya ada menyediakan tapak iklan …
    mohamad rasidi recently posted..KEPUTUSAN PENUH: Kelantan vs Negeri Sembilan (3 Video)My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge