» » Oh Ada Silent Reader Rupanya

Oh Ada Silent Reader Rupanya

Assalamualaikum.
Bila kita menulis blog, kita mesti mengharapkan orang untuk baca dan komen entri2 kita, kan? Tapi ada juga yang lebih senang untuk menjadi silent reader. Saya pun camtu gak, ada menjadi silent reader untuk beberapa blog.
Erm, saya ingatkan kat Blog Bardboo ni tak ada silent reader (kecuali hubby, abg2, akak2 dan kawan2 saya yang baca blog saya tapi komen di facebook! hahaha, lawak la diorang ni), tapi rupa-rupanya adalah. Ini dia: Farah Idayu @ MZW
Mama MZW ni dah ada dua orang anak yang sangat-sangat comel tau! Geram betul saya tengok gambar anak-anak dia. Korang tak percaya? Ini dia:

Muhammad Zharif Wafiq
Mya Zaliqha Wafaa
So inilah dia dua orang MZW yang sanagt-sangat comel. ^_^
p/s: Sorry ye letak gambar ini tanpa mintak permission dulu. Huhu

Leave a Reply

CommentLuv badge