Adakah anda mencari-cari peluang bisnes terbaik untuk menambah pendapatan?

Jika ya, anda memang berada pada tempat yang betul.

Di sini kami menawarkan anda untuk menambah pendapatan dengan bisnes emas.

===================================================================================================================================

 

Untuk memulakan bisnes ini, anda cuma perlu mendaftar sebagai ahli Powergold terlebih dahulu. Terdapat 4 jenis Pakej Powergold yang boleh anda pilih. Tidak kira pakej mana yang dipilih, anda sudah boleh terus memulakan bisnes emas sendiri.

 

Sebaik sahaja mendaftar, anda akan mendapat akses ke web rasmi Powergold, iaitu di Powergold.Biz. Di sini anda dapat melihat berapa harga semasa emas, bonus-bonus yang anda perolehi, dan pelbagai lagi.

login web powergold

 

 

Anda juga akan mendapat web promosi dengan nama sendiri untuk anda promosikan pada keluarga dan rakan-rakan. Ini adalah rupa web promosi yang anda bakal dapat.

web promosi powergold

 

 

Selain itu, anda juga akan dimasukkan ke dalam group support di Whatsapp. Di sini anda boleh tanyakan pelbagai soalan berkaitan emas dan sudah pasti akan mendapat respons segera dari rakan-rakan emas yang lain.

Bonus Powergold

Antara bonus-bonus yang bakal anda nikmati adalah;

  1. Bonus tajaan (2 level)

  2. Bonus pairing. Maksima sehingga Rm2100 sehari.

  3. Bonus matching. 5 level, sehingga 33%

  4. Bonus personal repurchase. RM1/gram

  5. Bonus tajaan repurchase. RM1/gram

  6. Bonus unilevel repurchase. 5 level, RM0.20/gram

  7. Bonus matching repurchase. 5 level X 20%

  8. Bonus stokis. Khas untuk stokis sahaja

Jika mendaftar dengan kami, anda juga akan diberi panduan untuk memulakan blog sendiri, sama ada di Blogspot ataupun WordPress. Anda juga layak untuk join secret group FB kami yang penuh dengan bahan promosi Powergold.

Kami sudah mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam bisnes online, dan kini kami ingin membantu anda untuk memulakan bisnes emas sendiri pula.

Kita akan bergerak bersama-sama untuk menyedarkan masyarakat tentang kepentingan menyimpan emas. Jangan lupa hubungi kami untuk mendaftar.

 

Siti Badariah Baharin | 013-3876903 | Stokis Powergold