» » Peluang Untuk Mendapatkan Keahlian Shaklee Percuma

Peluang Untuk Mendapatkan Keahlian Shaklee Percuma

posted in: Shaklee | 2

daftar ahli shaklee

Asssalamualaikum.

Sudah beberapa hari Mama tak berkesempatan nak update blog Mahligai Cinta ini. Jadi malam ini, Mama akan cuba juga untuk update walaupun mungkin cuma dapat membuat satu entri ringkas sahaja. Walaupun ringkas, tetapi ianya merupakan berita baik untuk semua tau.

Ada tak yang teringin nak jadi ahli Shaklee? Nak tahu tak cara untuk mendapatkan keahian Shaklee secara percuma? Ok, caranya mudah sangat tau. Anda cuma perlu membuat pembelian mana-mana produk Shaklee sehingga mencecah sekurang-kurangnya 200UV dalam sekali pembelian.

keahlian Shaklee percuma

Banyak ke 200UV tu? Sebenarnya tak adalah banyak sangat pun. Bergantung pada produk apa yang anda beli, sebab setiap produk berlainan jumlah UV nya. Anda boleh hubungi Mama untuk mendapatkan nilai UV untuk setiap barang, ataupun Mama sendiri boleh cadangkan kombinasi produk mana yang boleh dipilih untuk mencukupkan kuota 200UV.

Untuk bulan ini, ada satu lagi cara menarik untuk anda mendapatkan keahlian percuma ini. Iaitu dengan merebut promosi bulanan Shaklee untuk Jun 2014 ini, iaitu beli 6 percuma 1 untuk Vita E Complex. Dengan hanya harga untuk enam botol Vita E (harga ahli), anda akan mendapat satu lagi botol secara percuma dan anda juga akan dapat keahlian Shaklee yang bernilai RM65 secara percuma. Untung sangat, kan?

Vita-E Complex

Vita E ini memang elok untuk diamalkan sebab ianya merupakan sumber antioksidan yang mampu melawan radikal bebas. Selain elok untuk kesihatan, VIta E juga sangat elok untuk mereka yang nak dapatkan kulit cantik menawan. Ianya juga sesuai untuk mereka yang sedang merancang untuk mendapatkan zuriat kerana ianya membantu dalam hal meningkatkan kesuburan. Yang bab ini Mama akan terangkan dalam entri seterusnya, ok?

Jadi buat masa sekarang, jom rebut keahlian percuma dengan membeli set promosi Vita E Complex ini dulu. =)

pengedar shaklee parit raja

2 Responses

  1. Anuar
    | Reply

    Wah! berita baik ni… Jemputlah beramai-ramai mendapatkan keahlian Shaklee secara PERCUMA…
    Anuar recently posted..Potensi Bisnes Kereta Sewa dan Homestay pada musim cuti sekolahMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge