» » Performance Drink Pencegah Dehidrasi

Performance Drink Pencegah Dehidrasi

posted in: Shaklee | 4

Assalamualaikum.

InsyaAllah, tak lama lagi kita semua akan bertemu dengan bulan Ramadhan yang mulia. Semoga Ramadhan kali ini dapat kita manfaatkan sepenuhnya. Walaupun berpuasa, itu bukannya alasan untuk kita jadi lemah dan lesu. Tapi jika anda memang mencari sesuatu yang boleh memberi tenaga semasa berpuasa nanti, maka Set Mighty 3 Gems lah jawapannya.

Di dalam set ini terdapat ESP, Meal Shakes, dan Performance Drink. Untuk entri kali ini, Mama nak berkongsi mengenai Performance Drink ini. Performance Drink ini adalah minuman yang seimbang dari segi elektrolitnya, ala-ala seperti minuman isotonik. Minuman ini dapat mencegah dari dehidrasi (kehilangan bendalir badan).

performance drink shaklee

Biasa masa kita berpuasa ini, memang bendalir badan kita akan hilang. Lebih-lebih jika cuaca panas. Kita akan rasa haus yang terlampau sangat, dan bibir pun jadi kering dan merekah. Dengan meminum Performance Drink ini, ianya dapat mencegah dehidrasi dari berlaku.

Performance Drink juga mengandungi karbohidrat, dan ianya dapat memberi tenaga segera dan berterusan. Kalau kita ambil Performance Drink ini masa bersahur, InsyaAllah kita akan dapat kekal bertenaga sehingga masa berbuka nanti.

Minuman ini berperisa oren yang sedap, dan sesuai diminum oleh semua golongan. Kiranya kalau beli satu canister, satu famili pun boleh cuba. Minum Performance Drink semasa bersahur untuk kekalkan tenaga dan mengelakkan dehidarsi, dan semasa berbuka pula untuk mengembalikan semula keseimbangan elokrolit dan bendalir badan.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

4 Responses

  1. Joe
    | Reply

    Produk baru ke? Takut pulak nak try
    Joe recently posted..Rebut Peluang Jana RM3000 Setiap Bulan Secara AutomatikMy Profile

    • Mama I.A
      | Reply

      ni produk keluaran shaklee…dah lama ada..lebih dari 50 tahun dah syarikat ni..di malaysia pula, syarikat dah 20tahun lebih..

      produk shaklee dijamin selamat..dan shaklee juga banyak jalankan kajian dan ujian klinikal utk setiap produknya..

      jadi saya rasa, tak perlu nak risau dgn keselamatan produk ni.. =)
      Mama I.A recently posted..[SHAKLEE] Performance Drink Pencegah DehidrasiMy Profile

  2. Anuar
    | Reply

    Menarik produk ni.. Berapa ringgit satu?
    Anuar recently posted..Contest SEO : MyKad Smart ShopperMy Profile

    • Mama I.A
      | Reply

      harga satu canister performance drink ni rm82.50…tapi untuk rakan2 blogger, saya akan bagi harga special.. jika berminat, boleh hantar emel ke saya ye.. badariah_baharin[at]tahoo.com.. =)
      Mama I.A recently posted..[SHAKLEE] Performance Drink Pencegah DehidrasiMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge