» » Pregnancy Updates 06

Pregnancy Updates 06

Assalamualaikum.

Rasanya dah lama saya tak update pasal pregnancy kan? Sebab rasa macam tak ada benda je yang nak di update. Now dah hampir masuk ke minggu-29. Alhamdulillah. Tak sabar rasanya nak tengok baby ni nanti. ^_^

Tadi saya pergi buat check-up kat klinik kesihatan. Sekarang dah start kena pergi dua minggu sekali. Malas betullah! Dan tadi berat saya tak naiklah dari dua minggu lepas, tetap 68kg. Haish, macam peliklah pulak, kan? Huhu.

Kan hari tu saya ada letak gambar tangan berbalut kan? Now masalah tu dah bertambah teruk. Tak tahulah ada kaitan dengan pregnancy atau tak. Rasanya mungkin tersalah urat kot. Balik Klang ni nak berurutlah.

Lagi? Lagi? Aiyo, memang tak tahu nak cerita apalah. Daa.

p/s: entri ni agak mengarut. so orang tak komen pun tak apa.hehe.

 

[KLIK SINI] Tutorial Cara Daftar Heartbeat

 

4 Responses

  1. bArdbOO
    | Reply

    @niesz
    xsabar dah nie! insyaAllah…

  2. bArdbOO
    | Reply

    @ sue sofian
    sy pon xpasti sbb apa..tp mmg xboleh angkat brg berat skrgnie..kalo t'salah gerak tgn ni pon mmg sakitlah..

  3. niesz
    | Reply

    hehehe..best nye tggu baby nk lahir, hope semuenye selamat yer..

  4. sue sofian
    | Reply

    kenapa ek tgn bard tu ye?? try la tanya pd yg pakar.. mcm bidan ke..tukang urut ke..
    tp kalo bidan maybe lg baik kot sbb dia tau nak urut mcm mana.. sue pun penah gi urut ngan bidan sbb dia tau kat mana nak urut kat mana x bleh urut..

Leave a Reply

CommentLuv badge