» » Pusat Bersalin Pilihan + Scan 4D

Pusat Bersalin Pilihan + Scan 4D

Assalamualaikum.
Dah lama tak update blog. Ni tengah menaip dengan tangan berbalut seperti kat bawah:
Makin lama macam makin teruk je tangan ni. Nak angkat anak buah yang baru lahir pun tak boleh. Sakit! Sekarangni kena banyak-banyak doalah yang sakit tangan ni akan elok lepas je bersalin nanti. Kalau tak macam mana nak jaga our baby?! Huhuhu, sedih.. =(
Ok, kitorang dah decide nak lahirkan our baby ni nanti di Pusat Bersalin Barakah, Bandar Puteri Klang. Tadi dah pergi sana untuk buat check-up. Doktornya baik, lembah-lembut je. And doktor cakap baby normal. Erm, berat saya dah 70kg!!
Dan tadi nak buat scan 4d gak. Tapi kedudukan baby tak mengizinkan. Dia asyik tutup muka dengan tangan je. So just buat scan 2d je tadi. EDD dah jadi 16 Mei 2011. So mungkin saya balik Klang awal bulan Mei nanti.
Okla, tak boleh nak taip banyak-banyak. Sakit! Daa

3 Responses

  1. aishah
    | Reply

    kalu xnmpak muka kna charges x?atau dia trus wat scan 2d n knakan cas utk scan 2d je?

  2. bArdbOO
    | Reply

    haah..mula2 dl mmg kebas2 kat tgn kanan..pastu kebas dh ilang, tp jadi sakitnya lain plak..kalo tersalah gerak tgn ni, mmg menjerit sakitlah..huhu..

    n tgn kiri lebih trok dr kanan..harap sgt lepas bersalin ni akan ok..

  3. Mrs Hakim
    | Reply

    Bard..tangan sakit ke??? mcm kebas2 ek?? dulu kite pon mcm tu jugak..sepanjang pregnant..tgn sebelah kanan yg sakit, tp belh kiri ok je…rasanye simptom pregnnat kot..seb pas bersalin hilang dah…smpi skrg ni dh xde…klau tak dulu rasa mcm kena letik je..heheheehe…

Leave a Reply

CommentLuv badge