» » » Quinny Zapp Xtra Dah Sampai!

Quinny Zapp Xtra Dah Sampai!

Assalamualaikum.

Kalau sebelum ni, memang saya ingat tak perlulah nak beli stroller ni. Tapi bila dah duduk kat sini, rasa macam satu keperluan la plak dah stroller ni. Lagipun Ammar dah semakin berat, so tak larat gak nak bawak dia dalam baby carrier lama2, walaupun yang membawak Ammar adalah papanya, bukan mamanya. Hehehe.
Tapi stroller ni tetap perlu gak sebab saya ingat nak ambil kelas bahasa Perancis. Kena bawak Ammar naik bas, naik metro. Pastu kena berjalan2 lagi. So haruslah kena ada benda alah ni. Kalau tak bengkok bahu mak tau!
Stroller yang menjadi idaman sejak dulu, dah semestinya Quinny Zapp Xtra. Kitorang beli dari Amazon.fr je. Bayar guna kad kredit. Tapi kan, barang dah sampai, tapi kad kredit belum di caj. Boleh tak? Huhuhu. Macam senang je rasanya nak shopping kat Amazon ni. Bolehlah tengok2 barang2 lain lagi lepasnie. =P
Ok cukuplah tu membebel. Mari kita tengok gambar!
Kata Bardboo: Bolehlah bawak Ammar jalan2 gi canal lepasni. =)

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Bardboo. Jom ikut saya di Facebook dan Twitter
 


One Response

  1. Ily liyana
    | Reply

    Hi.. Nk tnya,murah x quinny zapp xtra kat perancis?

Leave a Reply

CommentLuv badge