» » Rahsia Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa

Rahsia Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa

posted in: Shaklee | 4

Assalamualaikum.

Bulan Ramadhan bakal menjelma tak lama lagi. Kalau masih panjang umur kita, InsyaAllah kita dapat menjalankan ibadah berpuasa ini. Bagi yang masih lagi belum melunaskan puasa ganti, kenalah buat sekarang. Takut tak sempat pula nanti, kan?

Selalunya semasa bulan puasa ini, kita akan berasa lemah dan tidak bertenaga je kan? Yelar, selalunya kita akan makan dan minum macam-macam dari pagi sampai ke malam. Tapi bila berpuasa ini, kita kena menahan lapar dan dahaga dari pagi. Macam mana nak mengekalkan kecergasan semasa berpuasa? Rahsianya ada pada set Mighty 3 Gems dari Shaklee ini.

Set Mighty 3 Gem ini terdiri daripada Energizing Soy Protein (ESP), Performance Drink, dan juga Meal Shakes. Mari kita baca penerangan lanjut tentang ketiga-tiga suplemen ini.

set mighty 3 gems shaklee

1. Energizing Soy Protein (ESP)

  • Minuman soya berperasa vanila.
  • Memberikan rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan.

2. Performance Drink

  • Mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehidrasi.
  • Berfungsi seperti minuman isotonik.
  • Mengurangkan kehilangan bendalir badan yang sememangnya berlaku apabila kita berpuasa.
  • Berperasa oren yang sangat sedap.

3. Meal Shakes

  • Minuman berperasa vanila.
  • Membuatkan anda rasa kurang lapar.

Testimoni Set Berpuasa Shaklee

Ini merupakan koleksi testimoni mereka yang sudah mancuba set ini dan menyukainya.

testimoni set puasa shaklee 2 (1)

testimoni set puasa shaklee (1)

InsyaAllah dengan pengambilan ketiga-tiga suplemen ini semasa bersahur dan berbuka puasa, kita dapat menjalankan ibadah berpuasa dengan lebih bertenaga. Semoga ibadah berpuasa ini tidak dijadikan sebagai satu alasan untuk tidak produktif.

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

4 Responses

  1. Denaihati
    | Reply

    bagus produk ni, mungkin ada harga promosi dibulan ramadhan kot….heeee
    Denaihati recently posted..Mari belajar buat blog dengan WordPressMy Profile

  2. […] yang ada sakit gastrik, bolehlah mencuba set puasa (Set Mighty 3 Gems) ini (ESP, Meal Shakes, dan Performance Drink) sepanjang berpuasa nanti. InsyaAllah, dengn […]

  3. […] lesu. Tapi jika anda memang mencari sesuatu yang boleh memberi tenaga semasa berpuasa nanti, maka Set Mighty 3 Gems lah […]

  4. […] siapa-siapa yang nak mencuba suplemen untuk kekal bertenaga sepanjang berpuasa ini, bolehlah cuba set Mighty 3 Gems ini. Boleh baca keterangan lanjut tentang set ini di link yang saya berikan tu k? […]

Leave a Reply

CommentLuv badge