» » Rasa Macam Nak Edit Blog, Tapi…….

Rasa Macam Nak Edit Blog, Tapi…….

Assalamualaikum.
Salam Jumaat buat semua. Hari ini lambat plak Bardboo update blog ye. Selalunya pagi-pagi dah keluarkan satu entri, dan tengah hari lagi satu entri. Tapi hari ini kemalasan di tahap maksima la kawan-kawan. Hehe.
So berbalik kepada tajuk entri. Saya rasa macam nak edit je blog ni, tapi…………

Waa, panjang betul tapinya tu. Hehe. So apa yang tapi tu? Saya memang nak edit blog, tapi masalahnya kalau edit blog mesti ambil masa yang lama kan? Nanti tak sempat plak nak baut entri2 baru dan blogwalking. Dan efeknya adalah trafik akan jatuh. Rugu-rugi, sebab sekarang tengah ada BE tengah running. =P
Tapi yang kedua plak, saya sayang dengan comment form saya yang sekaragni. Takut bila edit, nanti comment form yang macam sekarang akan hilang. Kalau nak buat balik semula memang saya tak tahulah. Sebab dulu saya pakai hentam je, dan terus jadi macam sekarang.
Tapi yang ketiga, MALAS! Yeah, itulah alasan yang sebenar-benarnya dan yang sekukuh-kukuhnya. Hehe. =P
Sebenarnya, saya teringin nak buat blog  tiga column, yang sidebar nya ada di kiri dan kanan blog. Kalau blog saya yang sekarang, dua-dua sidebar ada kat sebelah kanan. Dan semalam masa saya nak Buat bloglist dalam scrollbox, tak boleh plak. Mungkin sebab template ni kot. Sebab tu la niat nak tukar layout membara-bara je ni. Huhu.

Korang rasa kan, perlu tak saya tuakr layout blog ni? Ke yang sekarang ni punya dah ok? senang loading tak?

Leave a Reply

CommentLuv badge