Rumah Kami

Assalamualaikum.

Maaf le sebab lambat sangat nak upload gambar rumah kami dalam Blog Bardboo ni. Rumah kami ni kecil je, cuma ada satu bilik. Huhu. Tapi jadi la kan. Asalkan ada tempat berteduh untuk dua tahun ni. Sekurang2nya ada gak ruang untuk Ammar berlari2 dalam rumah nanti. Ok moh le kita tengok gambar2 ni:
 Pintu bilik. Masuk2 bilik je akan nampak meja study tu.
Inilah barang2 yang ada kat atas meja study. Tapi Cik Abang bukannya study kat sini sangat pun.
Katil bujang yang digabungkan
Area ruang tamu
 Tempat menjamu selera
Tempat untuk saya belajar memasak. Hehe. Maaf le gambar gelap sikit.
Ammar kata “Rumah kami, syurga kami” =)
Kata Bardboo:Hope bila dah balik Malaysia boleh beli rumah sendiri. Tak mahu sewa2 dah.

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Bardboo. Jom ikut saya di Facebook dan Twitter
 


Leave a Reply

CommentLuv badge