» » Satu Masalah Sudah Selesai

Satu Masalah Sudah Selesai

Assalamualaikum.
Kalau sebelum ni, saya selalu mengadu yang dah tak larat ak online lama-lama, kan? Sebabnya time tu kalau nak online, saya kena duduk kat bawah. Bila dah menghadap laptop lama-lama, memang satu badan rasa sakit. Nak bangun pun susah!
Tapi sekarang tak lagi. Sebab masa balik Klang hari tu saya ada beli meja lipat-lipat. Dan kerusi plak saya rembat rumah Bonda punya. Hehe. So sekarang sudah boleh online secara bermaharajalela. Teruja gila! ^_^
And Cik Abang pun ada ambil meja komputer dari rumah mak kat Pantai Dalam. So kat situ bolehlah susun barang-barang kitorang yang bersepah-sepah je kat lantai sebelum ni. Maklumlah orang baru nak hidup. Barang-barang memang tak complete lagi. =P

5 Responses

  1. Republic Aku
    | Reply

    hehehe….

  2. fahmie firas
    | Reply

    me too has the same prob.. nak beli jugak meja lipat2 tu… anyway tahniah iye..

  3. aDieyZa
    | Reply

    wah, lepas ni makin semangat la update blog kan..

  4. MamaEma
    | Reply

    sikit-sikit lama-lama jadi bukit..adatlah bila baru nak berdikarikan….

  5. nerz mimi
    | Reply

    bardboo pregnant kan…….. biase kot camtu…..

Leave a Reply

CommentLuv badge