» » Saya Suka Header Ini – Wansteddy Tales

Saya Suka Header Ini – Wansteddy Tales

Assalamualaikum.
Sekarangni saya suka jengah-jengah blog orang dan tengok header diorang. Saja-saja je nak cari idea buat header. Tukar-tukar header blog kan dah memang hobi rasmi saya. Hehe.
So bila ada jumpa yang berkenan, saya akan kongsi dengan korang semua ye. First header yang akan dipaparkan di Blog Bardboo ni adalah milik Wansteddy Tales.

Amacam? Lawa kan header Wansteddy tu. Entah bilalah baru saya pandai nak buat yang macam tu gak. Teringin nak ada header macam tu, tapi kreativiti enggak ada dong. Haish. Erm kalau korang nak menikmati kecomelan kartun-kartun yang lebih banyak, silalah terjah ke blog dia ye. ^_^

Leave a Reply

CommentLuv badge