» » Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Salam.
Saya nak ambil kesempatan ni untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua bloggers yag sudi singgah di blog ini. Terima kasih banyak-banyak ye. Kalau ada penulisan saya yang mengguris hati sesiapa, saya nak mintak maaf.

Saya tak ada buat kad raya virtual ni, malas. So gambar di bawah ini saya cilok je dari Google. Semoga pemilik asal gambar ni tak marah pada saya. Huhu.

Rasa-rasanya bila hari raya blog saya ni pasti tergendala. So mungkin beberapa hari blog ini tak akan di update. Raya lebih penting dari blog buat masa ni, hehe.

Saya tengah sedih ni. Orang dah ramai yang balik kampung, tapi saya masih di Parit Raja. Esok baru balik kampung. Kalau esok raya, jangan terkejut kalau keluar berita yang Parit Raja BANJIR!!! Huhu.

Daa…

Leave a Reply

CommentLuv badge