» » » Selamat Harijadi Yang Pertama Buat Izz Ammar

Selamat Harijadi Yang Pertama Buat Izz Ammar

Assalamualaikum.

Tanggal 19 Mei 2012, genap dah satu tahun umur anak kesayangan kami, Izz Ammar. Tak sangka cepat betul masa berlalu. Dan sekarang Ammar dah besar pun. Dah tumbuh gigi enam batang, dah pandai jalan, dah tak takut dengan orang, dah pandai merajuk, dan dah bertambah ligat. Macam2 perangai baru dia buat setiap hari. Seronok sangat dapat tengok Izz Ammar membesar depan mata.

Semoga Izz Ammar akan menjadi seorang anak yang soleh, yang taat pada perintah Allah, yang mendengar kata Mama dan Papa, yang hormat pada orang tua, dan menjadi seorang insan yang berguna. Sayang Ammar sangat2! ^_^

28 Responses

  1. Izzuddin Fauzi
    | Reply

    Insyaallah~ Kene cara didikannya jadilah dia anak yg baik πŸ™‚ Apa-apapun Selamat Hari Lahir dekat dye πŸ™‚ Gambar dalam blog nie akan jadi album yang sangat bermakna bagi dia… Bertapa sygnye mak die… Macam manda dari sebelum hinggalah dah ada dekat mukabumi nie… X sama macam kita dulu2, kalau ada gambar pun sekeping dua… Caeriat semasa kita membesar, ada yang mak ayh ceritakan adalah kita tau – kalau tak memang tak tahu apa2… πŸ™‚ Keep being a good parents. May Allah bless you and your family πŸ˜‰
    Izzuddin Fauzi recently posted..Hadirnya Bulan Rejab Dan KisahnyaMy Profile

  2. suri
    | Reply

    selamat hari lahir semoga sihat dan ceria di hati ibu bapa sllu
    suri recently posted..Kita Pakaikan Dia BajuMy Profile

  3. sweetkurma
    | Reply

    alhamdulillah…setahun sudah si jantung hati yer…moga menjadi anak yang soleh…aamiinn
    sweetkurma recently posted..manisnya lah hidup ini…..My Profile

  4. kulanz
    | Reply

    Dah genap setahun rupanya Ammar..
    selamat hari jadi, moga murah rezeki πŸ™‚
    kulanz recently posted..Lelaki Kacak dan Gadis MelankolikMy Profile

  5. Izzuddin Fauzi
    | Reply

    Selamat hari lahir sicomel… jadi anak yg baik yee… ;D
    Izzuddin Fauzi recently posted..Masa Makin Sempit dan SempitMy Profile

  6. Nizam Ijam
    | Reply

    happy bday tomel2 πŸ˜€
    Nizam Ijam recently posted..Persembahan AGM Kelab PenyayangMy Profile

  7. adele
    | Reply

    Selamat Ulangtahun Kelahiran buat Izz Ammar..Jeleslah tengok orang boleh letak gmbr baby kat blog..hehe..bila sy nak ada baby sndiri ni πŸ˜€
    adele recently posted..Janji Berhenti Merokok Selepas Kawin is BullshitMy Profile

  8. Jobless Girl
    | Reply

    Selamat Hari Jadi kepada Ammar.
    Jobless Girl recently posted..RM150 + COMISSION / DAY : Part Time by KelvinMy Profile

  9. noorsyamsul
    | Reply

    selamat hari lahir ammar. dah besar nak jadi blogger jugak ke?
    noorsyamsul recently posted..WORDLESS WEDNESDAY: SELAMAT HARI GURU 2012My Profile

  10. rahman
    | Reply

    selamat hari lahir ammar… anak pengikat kasih dalam berumah tangga
    rahman recently posted..Detik pelancaran facebook di bursa saham NasdaqMy Profile

  11. Jebeng Otaiβ„’
    | Reply

    adik ku bro ammar..slamat hari lahir..hehe

    p/s: smart lak die pki spek itam tu.. πŸ™‚
    Jebeng Otaiβ„’ recently posted..Bangkang Dari LongkangMy Profile

  12. kodinz
    | Reply

    Selamat hari lahir kepada Ammar. Baru 1 tahun. Tunggu masuk 2-3 tahun nanti bila dah aktif. tak terlayan πŸ™‚
    kodinz recently posted..Lelaki Kacak – Apa Yang Orang Heboh Sangat Pasal Lelaki Kacak Nie?My Profile

  13. azman
    | Reply

    Kejap jer anak2 ni membesar…dia dah ada perasaan lah tu..tunggu dia besar sikit lagi best he3..

  14. akubiomed
    | Reply

    Selamat hari lahir kepada Ammar. Hari lahir jatuh bulan yang dengan saya. πŸ™‚
    akubiomed recently posted..Kain tudung sudah sampai terima kasih kak SitiMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge