» » Sesi Membodek

Sesi Membodek

Assalamualaikum.
Sesi membodek pun bermula..
Adik: Pa, sekarangni almost semua duit gaji pa guna untuk beli barang baby, kan?
Abang: Yep, naper?
Adik: Nanti lepas bersalin dah tak ada nak guna sangat untuk baby kan? Sebab tak payah beli pampers, beli susu. So, duit gaji tu guna untuk mama lah pulak ye. Boleh tak? (Sambil  buat muka gedik gatal)
Abang: Pa tahu, nak pergi spa, buat massage semua kan?
Adik: (Senyum simpul sampai ke telinga. Dalam hati “nak Premium Beautiful satu boleh tak?”…) Hahaha, ada gaya nak kena penampar tak?
Alhamdulillah, berjaya gak membodek Cik Abang. So lepas bersalin nanti bolehlah nak rehat-rehatkan badan kat spa. Masa mengandung ni rasa badan ni bukan macam badan sendiri. Tembam semacam je. Dah la sakit-sakit satu badan. So kalau tak ada buat treatment pas bersalin nanti, habislah rosak badan ni. Cian dia, kan?
Agaknya rawatan apa yang paling best ye? Any idea?

Leave a Reply

CommentLuv badge