» » Set Bersalin Terbaik Pilihan Ibu-Ibu di Malaysia

Set Bersalin Terbaik Pilihan Ibu-Ibu di Malaysia

posted in: Shaklee | 0

Assalamualaikum.

Set bersalin merupakan benda penting yang diperlukan semasa proses bepantang. Pilihan set bersalin terbaik perlulah dibuat dengan teliti bagi memastikan ianya dapat mengembalikan semula tahap kesihatan si ibu. Bagi yang ingin berpantang dengan cara moden, anda boleh mencuba set bersalin Shaklee.

testimoni set bersalin shaklee berkesan

Set ini sangat sesuai bagi mereka yang tidak sukakan jamu dan teh-teh herba yang biasanya ada di dalam set berpantang tradisional. Set bersalin Shaklee ini sesuai diamalkan kerana ianya dapat menambah kecergasan badan si ibu, mengelakkan dari terkena meroyan, dan membaikpulih kesihatan ibu dari dalam.

Set bersalin Shaklee terdiri daripada B Complex, Vita C, Vitalea, dan Zinc Complex. Setiap produk ini mempunyai fungsi dan khasiatnya yang tersendiri. Jom kita baca antara kesan-kesan positif yang dialami oleh mereka yang dah mencuba set bersalin ini.

Bersalin kali kedua memang 100% dengan set shaklee sahaja. Rasa lebih bertenaga dan badan cepat sihat. Recommended sangat-sangat.

Alhamdulillah, sejak amalkan set berpantang Shaklee ni, badan memang rasa cergas aje. Semalam genap sebulan dah drive kereta pergi klinik untuk check-up saya dan baby. Terkejut doktor dengan nurse kat klinik kesihatan tu, diorang kata masa jumpa saya macam orang tak berpantang aje, Masa first baby dulu dah sebulan pun rasa macam tak larat sangat nak berjalan. Terbaiklah produk ini.

Esok genap 40 hari berpantang dan saya ambill vit b, vit c, alfalfa, zinc dan vitalea. Alhamdulillah. Sangat terkesan dalam masa seminggu luka episiotomi dah sembuh. Dah boleh duduk bersila. Nak poo poo pun rileks je. Kulit muka memang glowing dan paling best bila nurse tanya saya makan apa sebab check HB 15.4 dalam masa sebulan.

set bersalin shaklee

 

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

Leave a Reply

CommentLuv badge