» » NutriFeron – Supplemen Untuk Tingkatkan Imuniti

NutriFeron – Supplemen Untuk Tingkatkan Imuniti

posted in: Shaklee | 4

Assalamualaikum.

Anda sering tak sihat? Ataupun anak-anak sering demam, batuk, dan selsema? Bila diri sendiri tak sihat, kita akan rasa tak selesa, nak buat kerja pun susah. Dan bila orang yang kita sayang pula yang tak sihat, hati kita pula yang risau, dan kalau boleh nak je pindahkan sakit tu ke kita. Betul tak?

Kalaulah penyakit boleh main pindah-pindah macam tu, memang senanglah. Tapi tak boleh! Apa kata kita berikhtiar untuk elakkan dapat sakit-sakit ini dengan tingkatkan sistem imuniti badan kita? Macam mana tu? Dengan menggunakan produk yang diberi nama NutriFeron. Apa itu NutriFeron? Jom teruskan baca.

Tentang NutriFeron:

NutriFeron merupakan satu-satunya supplemen yang dicipta oleh seorang pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima. Produk ini merupakan hasil daripada 40 tahun kajian yang dijalankan oleh Dr. Kojima ke atas beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain. Hebat kan? Dan kesudahannya, terhasillah NutriFeron ini yang merupakan gabungan daripada  biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.

Secara ringkasnya, pengambilan NutriFeron akan menggalakkan penghasilan interferon. Interferon adalah protein yang akan mengaktifkan sistem imuniti badan kita. Jadi bila interferon banyak, maka lagi mudahlah kerja badan kita untuk mengalahkan ‘penceroboh’ ni, kan? Ini analogi ringkas je ya, kalau cerita secara mendalam nanti, pening pula kepala.

Dan yang menariknya, NutriFeron hanya boleh didapati secara ekslusif melalui Shaklee sahaja. Maksudnya, untuk dapatkan manfaat daripada supplemen yang dah melalui penyelidikan secara mendalam ini, anda kenalah beli NutriFeron SHAKLEE. =)

Yang dalam video ni packaging lama ye, sekarang dah lain.

Harga NutriFeron:

Jika anda dapatkan NutriFeron melalui Mama, Mama tawarkan harga RM180 sekotak. Anda rasa harga ini mahal sangat? Jom teruskan baca.

Dalam satu kotak ni, ada 30 sachet. Bermakna, satu sachet hanyalah berharga RM6. Tak perlu pun makan tiap-tiap hari NutriFeron ni. Cukup dengan 2-3 sachet seminggu untuk dapatkan sistem imuniti yang kuat, InsyaAllah. Untuk dapatkan konsultansi cara untuk makan NutriFeron ni, boleh berhubung terus dengan Mama ye.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut atau untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi Mama di:

Facebook: Mahligai Cinta
SMS/Whatsapp: 013-3876903

Ataupun isikan borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

4 Responses

  1. […] Staibaqhang dalam entri NutriFeron dan B […]

  2. Testimoni NutriFeron
    | Reply

    […] bulan April ni, Shaklee ada buat promosi untuk NutriFeron. Beli 6 kotak, percuma 1 kotak. Berbaloi, kan? Untuk entri kali ni Mama nak kongsikan testimoni […]

  3. staibaqhang
    | Reply

    bagus product shaklee ni… start guna dengan multi vitamin dan b complex tahun 1996… bagus… cuma kena kerja kuat skit la nak beli benda2 ni… mahal…

    • Mama I.A
      | Reply

      baguslah kalau dah amalkan…nampak harganya macam mahal, tapi bila kita kira-kira balik kos untuk pemakaian selama sebulan, sebenarnya harga tu tak mahal dan berbaloi untuk kesihatan.. =)
      Mama I.A recently posted..[SHAKLEE] Testimoni NutriFeronMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge