» » » Si Anak Dara Yang Montel

Si Anak Dara Yang Montel

Assalamualaikum.

Anak dara tiang para‘ – Tiba-tiba terngiang-ngiang pula ayat ni masa mencari idea untuk tajuk entri ini. Siapa yang pernah dengar ayat yang macam ni? Sila angkat tangan. =)

Kali ini saya nak bercerita mengenai Irdhina Aneesa pula. Jarang sungguh bercerita mengenai anak dara seorang ni di Blog Bardboo ni. Kalau dulu, rajin update pasal Ammar di blog. Tapi sekarang, dah kurang sikit. Entahlah kenapa, kan?

Sekarangni, Aneesa dah nak masuk enam bulan dah. Semakin debab, dan semakin montel. Pipi terlebih, sama macam abang dia dulu gak. Masa last check-up, berat Aneesa dah 7.5kg. Sekarangni, mungkin dah lapam kilogram kot.

Aneesa dah pandai meniarap masa umur dia 3 bulan. Dan tak lama lepas tu, dah pandai menyusur ke depan. Terutama bila nampak ada barang menarik kat depan. Dan malam ni, Aneesa dah tunjuk skill merangkak pula. Tak lama lagi bolehlah dia kejar Ammar satu rumah. Hehe.

Alhamdulillah, untuk setakatni Aneesa masih lagi menyusu badan sepenuhnya. Rasanya macam nak mula bagi dia makan makanan pejal hari Ahad ni. Nanti saya akan update pasal tu ye.

13 Responses

  1. Tudung Labuh Online
    | Reply

    Boleh tahan besar ya untuk anak perempuan.

    7.5kg.. Wow

    Syukur alhamdulillah
    Tudung Labuh Online recently posted..Shawl Halfmoon Labuh Chiffon Inspirasihana Atheerah 2014My Profile

  2. hanari
    | Reply

    cantiknya, badannya lucu.
    hanari recently posted..Efek Kemoterapi untuk Keluarga PasienMy Profile

  3. Mus
    | Reply

    comelnya baby.. berat tu yang tak terdaya nak kendong lama-lama
    Mus recently posted..Ambil Gambar Lanskap Di Teluk Sepanggar Dengan Kamera Samsung GalaxyMy Profile

  4. akubiomed
    | Reply

    Boleh tahan hendak dukung dengan seberat 7.5kg. 🙂
    akubiomed recently posted..Juadah berbuka pilihan bulan RamadhanMy Profile

  5. Sya Isya
    | Reply

    memang montel lah anak dara ni. meh sini nak cubit2 pipi tu.
    Sya Isya recently posted..SHAWL ADREENA TUDUNG SHAWL HALFMOON DOUBLE LAYER YANG LABUHMy Profile

  6. hafiz
    | Reply

    memang kiut..tahniah
    hafiz recently posted..Misi menjahit baju rayaMy Profile

  7. eiela
    | Reply

    amboi, semangatnya dia.. semoga terus sihat ye dik
    eiela recently posted..Sambal Sardin Menu Mudah Ketika BersahurMy Profile

  8. zie fauzi
    | Reply

    hi,,si debab..awat awk debab.. awk comel bila debab..rasa nak gomol2 tau… hihihi… syok tgk gambaq dia masa check up tu….
    zie fauzi recently posted..Mana Lagi Besar ??My Profile

  9. Anuar
    | Reply

    Alahai… Memang montel betul baby ni… Geram betul nengoknya…
    Anuar recently posted..Saya Bukan Along, Saya Cuma nak tolong..My Profile

  10. yanmie
    | Reply

    Salam,

    Ya Rabbi…..hahahahhahaa comel gila kembar Irfan ni..geram nak gigit2 pipi dia tu hiks!

    Balik Malaysia bolehlah nanti ibu gegomol hheee
    yanmie recently posted..Dulux Inspire Pilihan Cat Terkini Lagi CeriaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge