» » Stokis Powergold Gombak

Stokis Powergold Gombak

stokis powergold gombak

Assalamualaikum.

Dalam bisnes Powergold, ada ahli biasa dan juga stokis. Untuk sebarang urusan pembelian emas dan pendaftaran ahli baru, stokis yang kena uruskan. Dan untuk setiap urusan ini, stokis akan dapat upah dari syarikat.

Sebab itu kos untuk mendaftar sebagai stokis Powergold lebih mahal, iaitu sebanyak RM3800. Tapi jangan risau ye. Kalau kita buat bisnes ni betul-betul, InsyaAllah boleh dapat balik modal tersebut dengan cepat.

pakej powergold (pakej super power gold).jpg

Ahli Biasa Vs. Stokis Powergold

Saya terus mendaftar sebagai stokis kerana memang nak buat bisnes emas Powergold. Kalau daftar sebagai ahli biasa dulu, nanti bila nak upgrade ke stokis tetap kena bayar RM3800 lagi. Dah membazir pula di situ kan.

Untuk upgrade ke stokis dan kekalkan username/network yang sama, kita kena buat dalam masa empat bulan. Jadi bagi yang daftar sebagai ahli biasa, bolehlah dapatkan modal untuk upgrade ke stokis.

Setakat dua bulan terlibat dengan bisnes ni, memang saya berani cakap yang tak rugi daftar sebagai stokis. Sangat-sangat berbaloi! Bonus-bonus yang stokis dapat ada dalam gambar di atas tu. =)

Stokis Powergold Gombak

Untuk orang-orang Gombak dan kawasan sekitar, boleh hubungi saya atau suami (013-7613044 Dinar Emas) untuk dapatkan info tentang Powergold. Kalau nak tahu lebih lanjut, bolehlah plan untuk jumpa di mana-mana.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai emas dan Powergold, sila hubungi saya di nombor ini;

013-3876903 (SMS/Whatsapp) | badariah_baharin@yahoo.com

BadariahGold (Stokis Powergold)

7 Responses

  1. vitri
    | Reply

    terimakasih untuk informasi powergoldnya
    vitri recently posted..Max DoorMy Profile

  2. titan
    | Reply

    memang ramai juga member join powergold nih.
    titan recently posted..How to become STRONG likes Saitama Sensei?My Profile

  3. Ikhwan
    | Reply

    bisnes dengan emas sentiasa evergreen 🙂
    Ikhwan recently posted..RM30 Ribu Dengan Produk InformasiMy Profile

  4. Alin Marlini
    | Reply

    sikit2 lama2 jd bukit kan
    Alin Marlini recently posted..Jalan-Jalan Cari Makan di Restoran HOMSTMy Profile

  5. Adzrif Sidek
    | Reply

    Cool!

    Macam nak simpan emas pulak rasanya.
    Harga emas pulak sentiasa naik kan? 🙂
    Adzrif Sidek recently posted..Pengalaman Menjadi Crew Seminar MB2000My Profile

    • DinarEmas
      | Reply

      Harga emas mmg selalu naik..kalau turun, nnt die naik2 lagi..kalau sekarang beli orang kata mahal, esok2 harga yang kita beli sekarang ini adalah harga yang murah..:)

  6. bukharimalek
    | Reply

    menarik ni! bookmark!
    bukharimalek recently posted..Cara Packing Pakaian Untuk TravelerMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge