» » Suami Geleng Kepala Bila Isteri Gila Berblog

Suami Geleng Kepala Bila Isteri Gila Berblog

Assalamualaikum.

Ramai suami yang geleng kepala bila isteri mereka gila berblog. Mana taknya, tiap-tiap hari asyik nak menghadap laptop je kerjanya. Samalah macam suami yang dalam video kat bawah ni. Mula-mula dia runsing juga kenapalah isterinya asyik berblog je. Rupa-rupanya……jeng jeng jeng. Silalah tonton video ni dulu sampai habis ye.

Padah Bila Isteri Gila Berblog from iReach HD on Vimeo.
 

 

Haa, dah tengok tak video tu sampai habis? Mesti ramai yang ingat ini kes curang kan? Ala, yang macam kes Mah yang viral sebelum ni tu. Hihi.

Tapi, ini kes lain tau. Si isteri tu sibuk berblog bukan sebab ada kekasih gelap. Tapi, dia berblog untuk berbisnes. Hanya dengan berkongsikan kebaikan yang dia sendiri dah rasa dengan produk yang dicuba tu, akhirnya si isteri terjebak dengan bisnes online yang sangat menguntungkan.

isteri gila berblog

Nampak tak betapa mudahnya nak buat duit dengan blog ini? Blog bukan hanya sebagai tempat untuk kita mencatatkan kehidupan seharian. Tapi boleh juga dijadikan sebagai tempat untuk mempromosikan barang jualan.

Jadi, suami-suami sekalian janganlah nak risau sangat jika isteri anda tu nak berblog. Bagi je si dia semangat untuk update blog hari-hari. Manalah tahu satu hari nanti si dia berjaya buat duit dari blog. Kan best macam tu? 🙂

15 Responses

  1. Rush
    | Reply

    seandainya istri saya ngeblog,, saya akan senang saja,, apalagi kalau bisa menghasilkan uang..
    Rush recently posted..Macam-Macam Agen-Agen Sosialisasi atau Media Sosialisasi dan PeranannyaMy Profile

  2. Sani Sini Sana
    | Reply

    Isnyallah selagi ia bermanafaat dan tidak mengabaikan tanggung jawab..teruskan..
    Sani Sini Sana recently posted..29 Tips Pemasaran FacebookMy Profile

  3. Azeni Ahmad
    | Reply

    Memang awal-awal suami pun tak suka kan.
    Tapi bila nampak ia boleh jana pendapatan memang terus sokong kan.
    Azeni Ahmad recently posted..Petua Untuk Sakit Gigi: Hilang Sakit Tanpa Perlu Marah-MarahMy Profile

  4. Ummi Hanie
    | Reply

    blogging ni dah mcm satu terapi gitu… kann…

    owh ingatkan kisah sebenar Bard 🙂
    Ummi Hanie recently posted..[Lawak] Sequel filem AvatarMy Profile

  5. akubiomed
    | Reply

    Ketagihan blog sama dengan ketagihan Facebook, WhatsApp, Telegram dan sebagainya. Pernah melihat ada yang sampai mengeletar tangan membaca dan membalas mesej. 🙂
    akubiomed recently posted..Menuntut ilmu Internet Marketing di IKR GatheringMy Profile

  6. fyna
    | Reply

    yang penting tanggungjawab jangan diabaikan. kalau tak, memang huru hara nanti.
    fyna recently posted..By: fynaMy Profile

  7. Qider
    | Reply

    Blog sekarang ni dah boleh jana pendapatan..suami kena tolong support semangat sikit
    Qider recently posted..I deserved a pat on my backMy Profile

  8. Kakiblog
    | Reply

    tak pe bini gila dengan blog…janji tak lupa tanggungjawab yang ‘itu’
    Kakiblog recently posted..Juara SEO Ilancee.comMy Profile

  9. ohcikgu
    | Reply

    Hrhe..sian cik suami yekkk. Hrhe.
    ohcikgu recently posted..Buat Duit Di iLancee.comMy Profile

  10. Outbound
    | Reply

    Hobby blogging adalah kegemaran nan positif dan dapat menjadi sumber mata pencaharian kok. Great 🙂
    Outbound recently posted..Sejarah PaintballMy Profile

  11. zie fauzi
    | Reply

    hahaha…. kak ada blog masa baru2 lepas kawin.. itupun idea cik abg… mujur la dia faham hobi bini dia ni..
    zie fauzi recently posted..Pertama Kali Menang Contest SEOMy Profile

  12. Malaysia Tercinta
    | Reply

    Bagusla kalau berblog untuk kebaikan / buat duit
    Malaysia Tercinta recently posted..Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  13. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    bagus sebenarnya..sekurang2nya..dapat gak tingkatkan ekonomi keluarga..dengan bisnes melalui blog. ms tetap byk kat rumah. dgn family kan..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2015My Profile

  14. Abdur
    | Reply

    Sekarang ini ramai suri rumah yang boleh menambahkan pendapatan dengan menggunakan blog
    Abdur recently posted..Makna Isyarat NofollowMy Profile

  15. nurul
    | Reply

    memang addicted la klu dah start

Leave a Reply

CommentLuv badge