» » Sudah 25 Tahun! Eh Muda Lagi Kan?

Sudah 25 Tahun! Eh Muda Lagi Kan?

Assalamualaikum.

30 Mac 2012. Ya hari ni saya genap 25 tahun. Cepatnya masa berlalu. Kiranya pada masa inilah 25tahun yang lalu, Bonda sedang bertarung nyawa untuk melahirkan saya. Terima kasih Bonda! Wah tiba2 je rasa rindu ni. Tak sabar sangat nak balik Malaysia!

 

Letak gambar kek kat atas ni sebab nak sedapkan hati sendiri. Nak buat kek sendiri, malas. Nak pergi beli, Cik Abang busy plak hari ni. Huhu. Takpe la, esok2 tetap boleh sambut gak kan?

Tadi Along bagi soalan cepumas. Bila nak bagi Bonda cucu lagi? Errr….Betul2 mencabar soalan tu. Soalan yang saya sendiri belum ada jawapan yang pasti. Kadang2 rasa macam ‘nak’, kadang2 rasa macam ‘tunggulah dulu’. Orang lalang memang macam ni, kan? Hehe.

Disebabkan birthday saya ni, saya nak buat simple contest/giveaway. Hadiahnya pun ciput je. Tapi harapnya adalah orang yang nak join. OK nanti saya akan umumkan ye? ^_^

42 Responses

  1. akhiyy
    | Reply

    wahh..muda lagi..hehe..ingt dah 30…
    akhiyy recently posted..Ustaz Don DaniyalMy Profile

  2. Aya
    | Reply

    Selamat hari jadi, bardboo.. Aya plak 20 Mac,, tahunnya? emm.. yang penting lebih tua dari Bardboo..hehhe
    Aya recently posted..Hidup Seorang DoktorMy Profile

  3. Myra Jay
    | Reply

    Happy besday dear..
    Wahhh!! muda lagi rupanya πŸ˜‰
    Myra Jay recently posted..Merperkenalkan – 2nd baby (Anak Menakan MJ)My Profile

  4. izwanyusof
    | Reply

    selamat ulang tahun.. ibu muda,satu pencapaian yang bagus dalam hidup..

  5. kulanz
    | Reply

    rasanya belum terlambat ucap selamat ulang tahun.. moga dipermudahkan segalanya.
    nampaknya umur saya 1 dekad lebih tua dari bardboo πŸ˜€
    kulanz recently posted..Lawak yang tak sebarapa lucuMy Profile

  6. arrizz
    | Reply

    happy birthday..laa muda lagi la tue kak..hehe
    arrizz recently posted..Kisah Baucer Buku 1Malaysia dan tiket wayangMy Profile

  7. azmanisma
    | Reply

    Muda lagi tu he3..
    azmanisma recently posted..Cepatlah sembuhMy Profile

  8. Ibu Mifzal Arsyad
    | Reply

    happy belated birthday, semoga yg diimpikan jd kenyataan..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Awstat (Statistik Blog) @KMA Bagi Suku Tahun Pertama 2012My Profile

    • Bardboo
      | Reply

      terima kasih..insyaAllah.. =)

  9. shraqs
    | Reply

    Happy Belated Bday! Masih muda sangat tu. πŸ™‚
    shraqs recently posted..Lagi – Lagi Rovio Dan Angry BirdsMy Profile

  10. kimmie
    | Reply

    selamat hari lahir bard, semoga sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang.
    p/s: dah terlamat satu hari ni, harap wish masih di terima πŸ˜€

  11. Hasni
    | Reply

    Happy birthday to bard,salam perkernalan . Semoga murah rezeki dan aman sentiasa
    Hasni recently posted..Ayat CintaMy Profile

  12. akubiomed
    | Reply

    Alahai umur 25 tahun muda lagi tuh. Selamat menyambut Hari Lahir kepada Bardboo. πŸ™‚
    akubiomed recently posted..Sambutan Earth Hour 2012 apa yang AkuBiomed bakal lakukan?My Profile

  13. titan
    | Reply

    muda lagi..aku lagi tua. haha..
    tapi lagi tua, lagi kacak apa..
    titan recently posted..Digi Awards vs Cabaran SEO Lelaki KacakMy Profile

  14. Cikgu Hairul
    | Reply

    Selamat hari lahir.

  15. padin
    | Reply

    hehee… happy belated birthday….
    moga terus gembira, gembira dan gembira πŸ˜€
    padin recently posted..Malapkan Lampu SebentarMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      terima kasih padin..insyaAllah..=)

  16. rahman
    | Reply

    hp besday.. gunakan usia muda dengan sebaik baiknya πŸ™‚
    rahman recently posted..Pekena Sup di Restoran Sup Urat Ketin BangiMy Profile

  17. Jebeng Otaiβ„’
    | Reply

    hepi besday.. πŸ™‚
    Jebeng Otaiβ„’ recently posted..Stamina Motorola Razr Droid MaxxMy Profile

  18. Hazmin Hamudin
    | Reply

    Selamat hari lahir yang ke 25 ye… Semoga memperoleh keberkatan dan dimurahkan rezeki…. πŸ™‚
    Hazmin Hamudin recently posted..Kempen Earth Hour 2012My Profile

  19. azura
    | Reply

    25 tahun…muda lagi baru dapat pingat gangsa ni…Hapy besday admin

  20. zie fauzi
    | Reply

    selamat hari jadi Bard…. Ada rezeki tu ada la cucu baru untuk bonda bard… πŸ™‚

    bila nak umum GA nya….
    zie fauzi recently posted..5 Keyword Hangat di Carian Google Untuk Denaihati.comMy Profile

  21. puanbee
    | Reply

    muda lagi tu ..

    happy birthday to youuuuuu .. semoga tercapai impian semua tahun ni kan ..

    eh lalang ke ? hehe nanti sampai masa ade lah , tk yah rancang dan fikir2 sangat .. happy2 sudah ..
    puanbee recently posted..Saat Magnum ClassicMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge