» » » Sudah Selamat Berpindah

Sudah Selamat Berpindah

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, kami dah selamat masuk ke rumah baru semalam. Nasib baiklah ada Abg Khairol & Kak Izan yang tolong mengangkut barang2 kami. Masa datang dulu ada 3beg je, tapi semalam dah jadi berbeg-beg! Cepat betul menternak barang dalam masa sebulan ni. hehe.
Bila dah sampai ke rumah ni dan pergi stor untuk ambil barang2 yang dibeli dari Kak Cora, baru kitorang tahu yang Kak Cora ada tinggalkan macam2 barang lagi untuk kitorang. Memang berguna sangatlah benda2 tu. Thanks again! =)

Ok, saya dah nak mengemas ni. Banyak sangat barang yang perlu dikemas. Kunjungan akan dibalas nanti ye. Daaaa..

Kata Bardboo: mengeas dengan baby kecil, kejap2 je nak susu. Huhu


Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Blog Bardboo. Jom ikut saya di Facebook dan Twitter
 


Leave a Reply

CommentLuv badge