» » Susu dan Saya

Susu dan Saya

Salam.
Susu dan saya bukan ibarat aur dan tebing yang tak dapat dipisahkan, tapi ibarat kucing dan anjing, yang tidak boleh bertemu!!

Me minum susu? Yucks! Tekak ni memang langsung tak boleh menerima susu, terutamanya yang berwarna putih konon-konon jernih itu. Kalau kaler coklat, InsyaAllah boleh jugak dipaksa-paksa minum.

Now, susu Anmum sudah seminggu kot Cik Abang belikan, yang berperisa coklat. Malam masa beli tu, dah try minum. Tapi semuanya dimuntah balik! Seksa gila time tu. Rasa macam nak terkeluar isi perut semua. Mengada, kan? Tapi saya memang tak boleh nak telan langsung susu masa tu.

~Perlu ke sampai masukkan muka dalam lubang tandas? Aduyai, agkak-agaklah. Hehe..~

Sekarangni masih lagi mencari-cari kekuatan untuk try buat kali kedua. Tak tahulah berjaya atau tidak. Haish. Siapa kata susu sedap? Nampak gayanya kita dari planet yang berlainan. Hehe. =P

Leave a Reply

CommentLuv badge