» » Tak Best Guna Laptop Orang

Tak Best Guna Laptop Orang

Assalamualaikum.

Sekarangni saya tengah berjauhan dari laptop dan modem berukbang kesayangan. So bila nak online, kena pinjam laptop Kakteh.

Masalahnya, saya tak sukalah guna laptop dia sebab:

  1. Laptop dia besar, saya punya netbook je. Comel gitu!! Macam tuannya. Hehe. =P
  2. Mouse dia tak best.
  3. Bila taip, asyik salah je. Tak suka, tak suka!

Inilah antara sebab saya tak suka tak pakai laptop dia! Haish, demand plak. Kang dia tak bagi pakai baru padan muka aku. Hehe. =P

So sebab itulah blog ni dah kekurangan udpate sejak beberapa hari lepas. Daa.. =P

[KLIK SINI] Tutorial Cara Daftar Heartbeat

 

5 Responses

  1. farhaniza azman
    | Reply

    btol2..dulu ade laptop berat cm batu..huhuuh… acer

    eh btw dah folo sini..folo back ye

  2. NOOR FATIN
    | Reply

    sama la! hehehe rasa mcm kekok guna lptop org lain..wee

  3. iza
    | Reply

    As salam..
    Sama la kita. Walaupun ada komputer besar gedabak, netbook comel pun ada dan senang di bawa tapi notebook juga yang jadi pilihan sebab semua maklumat tersimpan dalam ni. Kalau guna yg lain, susah nak buat kerja, biarpun besar dan berat, tetap nak usung ke mana2..

    p/s:link telah diletakkan dlm bloglist wanita2.terima kasih.

  4. Redbloodsnow
    | Reply

    a'ah. tol tuh kan. mmg tak best. best lg guna harta benda sendiri w/pun harta benda sendiri tak secanggih harta org kan kan..hehe

  5. Jiji-Fify
    | Reply

    sama!!! walaupon laptop aku zaman batu punya, tetap nak pakai laptop sendiri gak! 😀

Leave a Reply

CommentLuv badge