» » Tak Puasa Sebab Gastrik? Anda Ke Tu?

Tak Puasa Sebab Gastrik? Anda Ke Tu?

posted in: Shaklee | 4

Assalamualaikum.

Bulan puasa akan menjelma tak beberapa hari lagi. Mama pasti mesti ramai yang tak sabar-sabar menantikan bulan mulia ini, kan? Tapi tak kurang juga yang dah mula tak senang duduk memikirkan nak makan tengah hari di mana nanti, kat mana nak menyorok hisap rokok ni? Hihi, betul tak? Dan tak kurang juga ada yang risau sama ada mampu atau tidak untuk berpuasa disebabkan oleh masalah kesihatan yang dihadapi, antaranya ialah sakit gastrik.

Bagi yang ada sakit gastrik, bolehlah mencuba set puasa (Set Mighty 3 Gems) ini (ESP, Meal Shakes, dan Performance Drink) sepanjang berpuasa nanti. InsyaAllah, dengn izin-Nya, sakit gastrik dapat dihindari.

set mighty 3 gems shaklee

Set ini sesuai untuk seisi keluarga, dan boleh dijadikan sebagai minuman di waktu bersahur dan berbuka. InsyaAllah, anda dan keluarga akan kekal bertenaga sepanjang hari. Barulah boleh beribadat dengan lenih tenang, kan? =)

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

4 Responses

  1. Denaihati
    | Reply

    dah ada set macam ni kemudahan baik untuk orang-orang gastrik.
    selamat berpuasa diperantauan yer.
    Denaihati recently posted..Mari belajar buat blog dengan WordPressMy Profile

  2. Juan
    | Reply

    saya pon ada gastrik, tp dah lama la x kena, tp bulan puasa x pernah la kena lagi
    Juan recently posted..Pengumuman Tarikh Puasa 2013 MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge