» » Tangan Kanan Plak Buat Hal!!!

Tangan Kanan Plak Buat Hal!!!

Assalamualaikum.

Kalau sebelum ni tangan kiri saya yang sakit, tapi sekarang tangan kanan pun dah sakit gak! Waa, risaunya. Tak tahulah apa masalahnya dengan tangan ni. =(

Bila tangan kanan plak dah sakit, memang susahlah nak buat kerja. Nak angkat barang sikit pun dah terasa sakitnya. Macam mana nak dukung baby nanti? =,(

p/s: saya edit blog lagi…hehe..nampak sangat tak ada benda lain yang nak dibuat kan?

Leave a Reply

CommentLuv badge