» » Tanjung Harapan

Tanjung Harapan

Kami dah ada DSLR, tahun lepas beli sebenarnya. Beli yang murah je, Nikon D3100. Kira Ok la untuk beginner. Baru nak belajar pegang DSLR. Hehe. Kiranya dah berbulan jugaklah kamera ni terperap di rumah, tapi baru sekarang ada masa nak pergi menembak.

DSLR ni Cik Abang je yang banyak guna, saya tak tahu apa-apa. Owh, sedih!! Tapi sebenarnya sendiri yang malas nak belajar. Hehe. Disebabkan Cik Abang tak ada blog, so meh sini saya tampal gambar-gambar yang dia ambil hari tu.

Bagilah komen ye, untuk Cik Abang improve kan skill dia. Ni baru first time menggunakan DSLR. Banyak lagi yang kena belajar sebenarnya. Tapi slowly la. Macam tak ada kerja lain plak nanti. Huhu.

Sila-sila tengok gambar kat bawah ni:

Ehem: Orang lain kalau dah beli kamera ni, mesti ada buat review kan? Tapi saya tak pun. Oh memang terserlah kemalasan!

Leave a Reply

CommentLuv badge