» » Tarikh Pilihan Raya Umum 13

Tarikh Pilihan Raya Umum 13

Assalamualaikum.

Rasanya memang ramai sangat dah tertanya-tanya bila Pilihan Raya Umum ke-13 akan diadakan, betul tak? Kalau mengikut kepada apa yang dibaca di SINI, pilihanraya ini akan diadakan pada bulan Mei atau Jun 2012.

Ada gak yang meramalkan PRU 13 akan diadakan pada 13 Jun 2012. Tapi itu kan hari Rabu. Ada ke pilihanraya dijalankan pada hari Rabu? Kalau betul la, itu tarikh harijadi Bonda saya, dan dekat sangat dengan tarikh anniversary. Ehem2, ini hint buat Cik Abang. Hehe. =P

Kalau dah dekat ย dengan pilihanraya, selalunya saya malas sangat2 nak tengok TV. Terutamanya berita. Korang plak macam mana?

15 Responses

  1. akhiyy
    | Reply

    huhu..same lar memang tak ade cite best pon..lagi2 kalo xde astro..
    akhiyy recently posted..BertaubatMy Profile

  2. shraqs
    | Reply

    Dah tak lama lagi kot. Takpe, sampai masa kita pakat ramai2 turun mengundi ๐Ÿ™‚
    shraqs recently posted..Senarai HTC Phone Yang Akan Diupgrade Ke Ice Cream Sandwich 4.0My Profile

  3. Jomtonton
    | Reply

    Sabar menanti.. ๐Ÿ™‚
    Moga PRU kali ini berjalan dengan lancar..
    Jomtonton recently posted..Lelaki Kacak Dalam Cabaran SEO Lelaki KacakMy Profile

  4. akubiomed
    | Reply

    Semakin hari semakin banyak isu berbangkit antara parti pemerintah dan pembankang. Masing-masing mengcukil kelemahan parti lawan harap situasi ini tidak merugikan rakyat.
    akubiomed recently posted..Pesta Buku Kelantan 2012 kembali lagiMy Profile

  5. rahman
    | Reply

    suka pilihanraya.. rasa macam meriah semacam ajer hehe ๐Ÿ™‚
    rahman recently posted..Imam muda musim ke 3My Profile

    • Bardboo
      | Reply

      ada orang suka, ada orang tak suka.. =)

  6. muazfaris
    | Reply

    ala tak cukup lg setahun utk mengundi.
    muazfaris recently posted..Cara kongsi Feed RSS untuk trafik tinggiMy Profile

  7. segalabenda
    | Reply

    menurut beberapa rakan politik, kemungkinan besar pilihanraya pada bulan 11 atau 12 ni..entah lah ye ke tidak
    segalabenda recently posted..Nak SEO kan BlogMy Profile

    • Bardboo
      | Reply

      oh yeke..lama lagi la plak kan..

  8. titan
    | Reply

    tak tahu bila. yang pasti. soonnn..
    titan recently posted..Senarai peserta Cabaran SEO Lelaki KacakMy Profile

  9. the sun daily
    | Reply

    em…pilih yg terbaek utk agama dan bangsa…
    the sun daily recently posted..Casio Standard Original For Sale | Sell Original CASIO Watch For YouMy Profile

  10. faizfakhirin
    | Reply

    WAR time and Fitnah berleluasa akan bermula…
    faizfakhirin recently posted..5 Petanda Peperangan Di Iran Semakin HampirMy Profile

  11. puanbee
    | Reply

    nak dekat dah , bila nak tukar ic ni ..nak ngundi di KL lah pulak ..
    puanbee recently posted..Lelaki kacak nak lagi kacakMy Profile

  12. Azman
    | Reply

    paling benci bila dekat pilihanraya…sebab asyik dok bercakaran antara dua pihak.
    Azman recently posted..Basuh KudaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge