» » Teringin Nak Makan Biskut Raya, Tapi Raya Lambat Lagi!!

Teringin Nak Makan Biskut Raya, Tapi Raya Lambat Lagi!!

Assalamualaikum.
Setiap orang mesti ada biskut kegemaran sendiri kan? Bagi saya plak, saya suka makan kuih semprit (@dahlia) yang Bonda saya buat. Memang terbaik woo!! Kalau orang-orang datang beraya pun, biskut semprit antara yang akan habis dulu. Kadang-kadang tu serbuk biskut tu pun orang tibai gak! Hehe. So korang imagine sendirilah macam mana kesedapannya ye.
So dijadikan cerita boleh plak saya mengidam nak makan semprit. Nak buat sendiri kat rumah sewa ni, mana ada oven. Then dua hari lepas saya dapat tahu adalah insan-insan yang nak bukak tempahan biskut raya sepanjang tahun. YA SEPANJANG TAHUN!!

Nak tahu siapa yang nak buka tempahan sepanjang tahun? Ini dia:: Warisan Bonda. Diorang nak jual biskut semprit dan biskut dahlia. Harganya seperti kat bawah ni::
Hah apalagi. Bagi yang teringin nak makan biskut raya, cepat-cepat order. Sebab diorang dah mula menerima tempahan. Hari ni pun dah ada tempahan yang baru disiapkan, iatu kuih tart nenas. Ini gambarnya. Saya sure ada yang kecur air liur tengok. Hehe.
Kalau nak order, pergilah melawat ke blog Warisan Bonda ye. Rasanya korang pasti akan berpuas hati sebab biskut yang dibuat ini mengikut resepi Bonda saya, yang sedap hingga menjilat jari tu! Dan mereka yang buat plak adalah kakak-kakak saya. ^_^
Saya boleh makan free Rabu depan. Tapi kalau korang nak, kenalah order. Jangan kecur air liur lagi bila saya tepek gambar biskut fresh dari oven minggu depan. =P

Leave a Reply

CommentLuv badge