» » Teringin Nak Makan Macaron

Teringin Nak Makan Macaron

Assalamualaikum.
Sejak mengandung ni, rasa macam nak macam-macam je. Kalau boleh semua pun nak makan. Dan yang paling terbaru, saya terliur nak makan macaron!!!
Singgah di blog CikMin semalam, mata terus ternampak macaron, hati dah rasa membuak-buak nak rasa, air liur yang tunggu masa nak meleleh ni jangan cakaplah. Huhu.

Cuba korang tengok gambar-gambar ni. Tak ke tergugat iman tu rasanya? Nak-nak lagi kalau tengok time tengah puasa. Hehe.

Eh lap lah air liur tu, dah meleleh-leleh dah tu. Aish, selekehlah korang ni! Haha. =P

p/s: Semalam asyik terbayang-bayang je macaron ni. Now nak pergi order kat CikMin la. Daa

Leave a Reply

CommentLuv badge