» » Testimoni ESP Shaklee Untuk Kulit Cantik Berseri

Testimoni ESP Shaklee Untuk Kulit Cantik Berseri

posted in: Shaklee | 4

Assalamualaikum.

Bersempena dengan promosi ESP Shaklee untuk bulan ini, maka Mama pun nak berkongsilah dengan pembaca semua beberapa testimoni dari individu yang dah pernah mencuba ESP ini. Yang penting, mereka dah cuba dan berpuashati dengan hasilnya. Ada yang ambil sebab nak banyakkan susu badan, ada yang ambil sebab nak kurangkan nafsu makan, tapi akhirnya dapat bonus tambahan iaitu kulit jadi bertambah cantik pula. Best, kan? =)

soya ESP

Ok sebelum Mama kongsikan koleksi testimoni ESP ini, Mama nak beritahu dulu kenapa ESP ini boleh mencantikkan kulit. ESP ini merupakan protein, dan kita pun tahu kan yang protein diperlukan untuk membina sel-sel baru dan juga untuk merawat sel. Jadi kalau ada parut-parut tu, ESP ini dapat membantulah untuk memudarkan parut. Begitu juga untuk yang ada masalah strecth marks. Macam itulah secara ringkas penerangannya.

Pendedahan Ekslusif Bagaimana Dia Berjaya Hilangkan Parut Jerawat:

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat from iReach HD on Vimeo.

Di bawah ini ada beberapa testimoni untuk anda lihat. Sebenarnya ada banyak lagi tau testimoni ESP ini. Kebanyakkannya bila dah cuba, memang puas hati dan akan beli setiap kali stok ESP di rumah habis. Bila dah jatuh cinta, memang dah boleh nak buat apa lagi dah. Hehe.

testimoni ESP Shaklee

testimoni ESP Shaklee

testimoni ESP Shaklee

testimoni ESP Shaklee

Bagi yang tak suka minum soya ataupun apa-apa minuman yang berwarna putih (sebab tak suka susu), anda boleh mencuba pelbagai resepi ESP yang memang menyelerakan. Sekali minum, pasti nak lagi. Hah apa tunggu lagi tu, jom order ESP dengan Mama, ok? =)

esp shaklee

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

Dengan menjadi ahli Shaklee berdaftar, anda akan mendapat diskaun sebanyak 20-25% untuk setiap produk. Dan jika anda mahu berbisnes Shaklee, terdapat banyak lagi kelebihan yang akan anda dapat.

Untuk mendaftar, sila klik gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

daftar ahli shaklee

Portfolio MamaBard

4 Responses

  1. no1vitaminsihat
    | Reply

    kali pertama jatuh cinta dengan produk shaklee melalui ESP ni la… hihi
    best sangat… sebelum ni banyak produk kulit yang ida guna, tapi lagi teruk… tapi lepas guna esp ni…wowww kulit bertambah cantik, berat badan pun semakin kurang…

    jemput2 la singgah ke rumah baru kite ni yeee…
    no1vitaminsihat.blogspot.com

  2. husna
    | Reply

    Esp mmg best.jth cinta dgn esp.jemputlah lwt blog sy ye supplimentcenter.blogspot.com ^_^
    husna recently posted..Yes “) I’m part of it #ShakleeEffect: Masih boleh cun masa hamilMy Profile

  3. fatimah
    | Reply

    ESP memang best dan sedap..hasilnya kulit semakin baik dan parut jerawat pudar
    fatimah recently posted..Persediaan Bakal Ibu yang Berhasrat untuk Menyusukan Bayinya .My Profile

  4. 6 Tips Memilih Minuman Soya Terbaik
    | Reply

    […] kesemua kriteria-kriteria ini pada Energizing Soy Protein (ESP). ESP ini memang menjadi pilihan ramai, bukan sahaja kerana kualiti yang ada padanya, tapi juga […]

Leave a Reply

CommentLuv badge