» » Testimoni Ubat Sakit Sendi Yang Berkesan

Testimoni Ubat Sakit Sendi Yang Berkesan

posted in: Shaklee | 0

 

Assalamualaikum.

Hari ni Mama nak buat entri simple je. Jadi, Mama nak kongsikan koleksi testimoni ubat sakit sendi untuk semua ye. Meraka ini telah mencuba Set Sakit Sendi dari Shaklee. Dan Alhamdulillah, dengan izin dari-Nya, sakit sendi yang dialami selama ini semakin berkurang. Seronok kan bila dapat bantu orang untuk sihat? Hah jom kita tengok koleksi-koleksi testimoni ini ye. =)

testimoni ubat sakit sendi 1

 Ayah makan masa bulan 10. Time tu memang ayah cakap badan rasa sedap. Alhamdulillah, sakit sendi berkurang. Dulu tak boleh solat berdiri, sekarang dah boleh. Lagi, dulu kalau ada orang panggil soalt jenazah, susah nak pergi sebab tak tahan berdiri lama.

testimoni ubat sakit sendi 2

 Mak saya dah lama sakit lutut, hampir 15 tahun ada. Sakit yang memang teramat la sampai solat pun kena duduk akt kerusi. Dan kalau nak bangun dari duduk tu memang susah, kalau dah duduk lama dalam kereta memang Tuhan je yang tahu betapa mak saya menanggung kesakitan. Macam-macam ubat dah cuba, berurut pun sama gak. Sampailah Beeha Yunos kenalkan AJHT pada saya dan saya tekad nak bagi mak saya cuba. Bulan ni baru masuk bulan ke 2 dan mak saya cakap kaki dia rasa ringan.

testimoni ubat sakit sendi 3

 Alhamdulillah last year mak dapat tarawih 8 rakaat je sebab sakit lutut. Tahun ni mak tarawaih 20 rakaat, steady je.

 

Untuk tempahan, hubungi Mama di nombor ini:

MamaBard 013-3876903


Ataupun isi borang di bawah untuk menghantar emel kepada Mama:

 

Leave a Reply

CommentLuv badge