» » Tiba-Tiba Earning Heartbeat Naik Mendadak!!

Tiba-Tiba Earning Heartbeat Naik Mendadak!!

Assalamualaikum.

Korang dah check tak akaun Heartbeat korang? Saya dah lama tak check sejak kes earningnya tiba-tiba je hilang entah ke mana. Tapi tadi tergerak hati nak check bila tengok banner baru Heartbeat yang cun-melecun.

Bila bukak, terus rasa macam heart attack. Haha!! Nak tahu kenapa? Ini dia:

Tinggal RM5.42 je lagi untuk cashout. Wink3! ^_^

Korang, jomlah buat tshirt macam kat bawah ni. Harga biasa dia RM40, but now ada promosi. So harganya cuma RM18 je!! Discount 48% tu! Siapa yang taknak, kan? Huhu. Tapi limited kepada 50 tempahan terawal je tau. So cepat-cepat pergi order kat Heartbeat. Klik je gambar bawah ni ye:

Leave a Reply

CommentLuv badge