» » Tips Buat Blogger Baru

Tips Buat Blogger Baru

Assalamualaikum.
Apa khabar semua? Sambut Valentine’s Day ke? Ala tak payahlah sambut. Tak ada guna pun. Hehe. Buat apalah kita nak ikutkan sangat budaya luar tu. Kan lebih molek tiap-tiap hari adalah hari berkasih-sayang buat kita semua? Betul tak? Kalau setuju sila LIKE entry ini. Hehe. =P
Erm korang, saya rasa saya nak share sedikit tips la untuk para blogger baru. Saya dah mula blogging dengan Blog Bardboo ini sejak Januari 2009. Memanglah tak lama sangat, tapi dalam masa dua tahun ini saya rasa dah banyak yang saya belajar.
Saya belajar dari blogger-blogger otai.
Saya pergi blog mereka, baca tips-tips yang mereka bagi, dan saya buat. Sekarang saya nak share tips-tips yang saya dah dapat tu dengan korang semua (blogger baru), yang dah otai boleh baca entry lain. Hehe. Tak salah kan berkongsi ilmu, supaya korang semua tak ulang kesilapan yang saya dah pernah buat dulu. =)
Saya akan letak tips-tips itu dalam segmen “Tips Buat Blogger Baru“. Nanti saya akan buat dalam banyak part-part berlainan, sebab banyak saya nak kongsikan ini. Hehe. Dan tips-tips ini akan dikeluarkan pada tiap-tiap hari Isnin ye. So kalau tak mahu terlepas segmen ni, boleh follow blog saya, ataupaun subscribeye.Untuk minggu ni, saya akan publish kan petang ini, takpun malam ye. Nak menaip dulu ni. Huhu. So stay tune. Dan jangan lupa daftar Heartbeat untuk yang belum daftar tu. Rugi kalau tak daftar. Boleh refer entri ini ye: Tutorial Cara Daftar Heartbeat.

One Response

  1. Hafizul
    | Reply

    wah ada tips ni ekk..tak perasaan pulak sebelum ni..hehe
    Hafizul recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge