» » » Toulouse oh Toulouse!

Toulouse oh Toulouse!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah kami dah ada di Toulouse semula. Bertolak dari Malaysia pukul 11.50pm Ahad, dan sampai kat Toulouse pukul 10.30am Isnin waktu tempatan. Ammar banyak tidur je masa dalam flight. Tapi bila nak landing je, dia bangun dan nangis2. Mungkin sebab telinga dia sakit kot.

Sekarangni kitorang tengah nak sesuai2kan diri balik dengn keadaan kat sini. Musim panas nak habis dah, dan dah k masuk musim luruh. So cuaca tak panas sangat. Kira ok la tu.Kalau waktu tidur plak, petang2 je mata ni dah tak lart nak bukak. Sa

mpai merah2 biji mata. Hihi. Hope hari ni ok la. Nak tidur malam, tak nak tidur petang.

ok la, ni baru nak warm-up mood blogging. Tunggu next entri k…..

 

 

 

10 Responses

  1. segalabenda
    | Reply

    Best ye cuti raya lama-lama..mesti sempat beraya rumah sedara mara
    segalabenda recently posted..Berat Selepas RayaMy Profile

  2. ~azatie~
    | Reply

    Salam bardboo…sealmat hari raya:D

    Alhamdulilah dah slmt sampai ke Toulouse dgn selamat…kena sesuaikn diri dgn cuaca & keadaan kat sana semula la ya…
    ~azatie~ recently posted..PEMANGGANG AJAIB MURAH DISINI!My Profile

  3. Jebeng Otai™
    | Reply

    owh lama bercuti..selamat kembali 🙂
    Jebeng Otai™ recently posted..Komentator Tegar Ogos 2012My Profile

  4. rahman
    | Reply

    hujan emas di negeri orang… ambil bebanyak mas itu… 🙂
    rahman recently posted..Surah Amalan Ibu MengandungMy Profile

  5. Qaseh Gifts
    | Reply

    home sweet home …..
    Qaseh Gifts recently posted..The Super Monstrous Book Sale Returns!My Profile

  6. Juan
    | Reply

    terbaik
    Juan recently posted..Tips Soalan Peperiksaan Exam Pegawai Pembangunan Masyarakat S41My Profile

  7. Hazmin Hamudin
    | Reply

    Lepas ni mesti banyak entri yang akan menyusulkan.
    Hazmin Hamudin recently posted..Apa Itu Oppa Gangnam Style?My Profile

  8. lewisdotmy
    | Reply

    pergh, mmg lama dri sini ke toulouse ya
    lewisdotmy recently posted..Samsung Galaxy Camera Di MalaysiaMy Profile

  9. anif
    | Reply

    Lama betul bercuti! 😀
    anif recently posted..IKEA Malaysia Catalogue 2013My Profile

  10. akubiomed
    | Reply

    Home Sweet Home. Lama juga bercuti sampai lepas Raya ya.
    akubiomed recently posted..Sudah masanya pulang ke sarangMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge