» » VCO Catalyst. Ok Atau Tak? Apa Pendapat Korang?

VCO Catalyst. Ok Atau Tak? Apa Pendapat Korang?

Assalamualaikum.
Sekarangni rasanya produk VCO Catalyst ni memang sangat hot dan meletup, kan? Kalau tengah blogwalking, selalu nampak orang bagi testimoni yang menarik tentang produk ini. Diorang kata, boleh kecutkan jerawat cepat, muka jadi tak berminyak, dan kulit muka pun jadi halus. Hurm, tapi betul ke?
~Inilah produk VCO Catalyst tu~
Saya pun tak tahu. Sebab saya tak pernah pakai. Tapi selalunya kalau blogger yang buat review, saya percaya. Sebab takkan lah diorang nak menipu kat blog sendiri kan? Macam tak logik je.
Bila dah tengok-tengok produk ini, rasa teringin plak nak mencuba pas bersalin nanti. Sebab masa mengandung ni jerawat sesuka hati je nak tumbuh kat muka ni. Geram! Dah berparut dah muka ni. Aduyai. Tapi kan, before berminat dengan VCO ni, saya dah decide nak guna produk Bioglo Cosway ni, sebab kakteh saya pakai memang nampak perbezaannya.

One Response

  1. Tinylittlehanna
    | Reply

    Salam.

    Boleh window shopping kt sini ye. website saya.

    tengah promosi. dah nak tamat promosi ni

Leave a Reply

CommentLuv badge