» » Wordless Wednesday #10: Lelaki Kacak

Wordless Wednesday #10: Lelaki Kacak

Assalamualaikum.

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

27 Responses

  1. Shahrul
    | Reply

    bergaya dan kacak…

  2. akhiyy
    | Reply

    hahha bergaye..
    akhiyy recently posted..Ayaq Dalam Besi, Api Dalam KacaMy Profile

  3. kimmie
    | Reply

    serius geram nak cubit pipi dia…bard tolong cubit bg pihak saya ye hehehehe
    kimmie recently posted..Lelaki Kacak – Johnny DeppMy Profile

  4. ohcikgu
    | Reply

    kalah bapaknya ni..hehe..
    ohcikgu recently posted..1-300-888-427 – Nombor telefon baru kalau nak order tong gas PetronasMy Profile

  5. Zarul Umbrella
    | Reply

    kacak dan bergaya…ala tomei2
    Zarul Umbrella recently posted..Radio – Dulu vs SekarangMy Profile

  6. azmanisma
    | Reply

    memang kacak 1 day nanti he3…
    azmanisma recently posted..Qadho’ Blog WalkingMy Profile

  7. shraqs
    | Reply

    Nah amik kau… sape berani lawan lelaki kacak kat atas nih! 🙂 BTW, sihat betul anak Bard ni yer… tembam…
    shraqs recently posted..Perkara Paling Penting Dalam Blogging Ialah …My Profile

  8. Jebeng Otai™
    | Reply

    leh wat adik angkat ni.. 🙂
    Jebeng Otai™ recently posted..Scion XB RS 7.0My Profile

  9. padin
    | Reply

    hehee pipi dah macam kuih karipap….. kacak!
    padin recently posted..Cenderahati AbstrakMy Profile

  10. anif
    | Reply

    Ada gaya model la 😀
    anif recently posted..Sah! Preve Nama Model Terbaharu ProtonMy Profile

  11. azura
    | Reply

    budak lelaki comel…
    azura recently posted..Ada ke bohong sunatMy Profile

  12. akubiomed
    | Reply

    Hui lawanya anak siapalah nih. Tang pipi yang mahal. 🙂
    akubiomed recently posted..Yang rajin komen di blog AkuBiomed bulan MarMy Profile

  13. titan
    | Reply

    pehh..ada gaya lelaki kacak ni..
    titan recently posted..Gua bukan Pakar Zakar..My Profile

  14. Aya
    | Reply

    Bila dah besar, mesti hensem ni…:)
    Aya recently posted..Cara Pengiraan Gaji Baru SSM 2012My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge